Lidt om mig…

Jeg er 50 år og har 3 dejlige børn i alderen 17, 22 og 24 år. Jeg er fraskilt børnenes far. Jeg bor sammen med min kæreste og mit yngste barn – de to store er flyttet fra reden.

Som person er jeg meget optaget af mine medmennesker. Mine nærmeste betyder alt for mig. I lige så høj grad betyder det meget for mig, at kunne være den jeg er, samt at leve og forme mit liv, så jeg har noget dejligt og meningsfuldt at stå op til hver dag og glæde mig over!

Jeg har i mit voksne liv interesseret mig for det psykologiske i mennesker og mellem mennesker. Når livet indimellem har budt på svære udfordringer, har jeg selv søgt hjælp, hvilket har været meget givende og lærerigt.

Jeg er uddannet psykoterapeut, en 4-årig bredspektret, dybdegående og intensiv psykoterapeutuddannelse, der er evalueret og godkendt af Dansk Psykoterapeutforening og Reflektor. Ydermere har jeg en 1-årig parterapeutisk efteruddannelse, og jeg er vedvarende i forskellige efteruddannelsesforløb. Jeg modtager løbende supervision.

Jeg er meget passioneret i mit arbejde som psykoterapeut, ligesom det er meget meningsgivende for mig, at kunne gøre en forskel for andre mennesker. 

Psykoterapi og parterapi i Odense