Om mig

Psykoterapeut og parterapeut Gitte Juul Langhoff

Du fortjener at have det godt – og jeg hjælper dig gerne

Jeg hedder Gitte Juul Langhoff og er født i 1969. Jeg er bosiddende i Søndersø sammen med min kæreste og er mor til 3 børn, som jeg har fra et tidligere ægteskab.

Jeg er uddannet psykoterapeut og parterapeut og tilbyder terapi til unge, voksne og par.

Jeg hjælper ikke kun mine klienter med deres individuelle problematikker, jeg sørger også for at de får en dybere forståelse for, hvordan deres tanker, følelser og handlinger hænger sammen med det, som er svært, så de fremadrettet står stærkere i livet.

Jeg har specialiseret mig i at arbejde med klienter, der ønsker en stærk og dybere følelsesmæssig kontakt til sig selv. Jeg hjælper mine klienter til at blive bedre funderet i sig selv, hvilket medvirker til at kunne leve et mere ærlig og meningsfuldt liv, i tråd med egne behov, ønsker, drømme og værdier.

I parterapien bidrager jeg til en forståelse for årsagerne til parrets manglende kontakt og bevidstgør om de dybereliggende bevæggrunde, de har for deres reaktioner overfor hinanden – så parret igen får lyst til at række ud og være der for hinanden.

Krop og psyke hænger sammen – derfor har jeg uddannet mig til Touching Dialogue terapeut, en kropsorienteret psykoterapi, der er designet til at indgå i samtaleterapi.

Alle mennesker oplever livskriser. Det kan være i forbindelse med skilsmisse, en fyreseddel, pensionsionsalderen står for døren, sygdom, tab af en nær og kær mv. For at være bedre rustet til terapeutisk arbejde med krise- og sorgramte klienter, har jeg uddannet mig til Sorg- og kriseterapeut.

Jeg lægger vægt på at skabe en god følelsesmæssig og tillidsfuld kontakt til mine klienter, så de trygt kan åbne op om alt det svære og sårbare, som de har på hjertet.

Jeg har naturligvis tavshedspligt.

Min faglige baggrund

  • 4-årig bredspektret, dybdegående og intensiv psykoterapeutuddannelse (evalueret og godkendt af Dansk Psykoterapeutforening og Reflektor)
  • 1-årig parterapeutisk efteruddannelse (med afsæt i EFT og EcCt)
  • 1-årig uddannelse Sorg- og kriseterapeut
  • 1-årig efteruddannelse i en kropscentreret psykoterapi ”Touching Dialogue”

Jeg modtager løbende supervision.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

Du er velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende samtale:

9 + 9 =

Psykoterapeut Gitte Juul fra Vær Dig Selv medlem af dansk psykoterapeutforening

Adresse

Psykoterapeut Gitte Juul Langhoff
CVR: 40431292

Nyledvej 17
5471 Søndersø
Der er gratis parkering lige ved døren.

Afbud

Ved afbud send en sms på
tlf. 30 24 55 58.
Afbud skal ske senest dagen før.
Ved udeblivelse fra en session betales fuld pris.