Tak for din interesse for mit nyhedsbrev

Ved din tilmelding accepterer du nærværende vilkår for behandling af dine personoplysninger ligesom du accepterer at modtage nyhedsbreve fra værdigselv.dk

Hvis du har spørgsmål, ønsker at tilbagetrække dit samtykke eller andet, er du altid velkommen til at kontakte mig på email her så vil jeg tage hånd om din forespørgsel hurtigst muligt.

Mit nyhedsbrev handler om psykologiske emner. Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg ved det, jeg udbyder. Jeg forsøger altid at sende interessant og relevant indhold. Du kan selvfølgelig til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet igen ved at klikke på det ”unsubscribe” link, der medfølger i bunden af hvert nyhedsbrev eller sende din forespørgsel til mailadressen ovenover.


Personoplysninger og hvad jeg bruger dem til
Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, afgiver du din e-mail adresse. Jeg bruger e-mail adresserne tilmeldt mit nyhedsbrev til målrettet markedsføring og sender nyhedsbreve med psykologiske emner.

Jeg benytter Mailchimp til udsendelse af nyhedsbreve, som derfor er min databehandler. Du kan læse mere om Mailchimp og beskyttelse af data under ‘videregivelse’.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen ved at benytte afmeldingslinket, som medfølger nederst i hvert nyhedsbrev.

Oplysninger om din brug af nyhedsbrevene – herunder om nyhedsbrevene åbnes, i hvor lang tid de er åbne, hvornår e-mailen/nyhedsbrevet slettes og om der klikkes på links opsamles af vores it-system i anonymiseret form. Disse oplysninger bruger jeg til at forbedre min service, så jeg i endnu højere grad kan målrette og tilpasse indholdet efter modtagernes interesser.

Retsgrundlaget for indsamling/opbevaring/behandling af personoplysningerne er persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og litra f.

Jeg ønsker med mit nyhedsbrev at skabe interesse om mit virke som psykoterapeut samt at markedsføre produkter.


Hvor længe opbevarer jeg dine personoplysninger?

Dine personoplysninger opbevares, indtil du framelder dig nyhedsbrevet. Ved frameldelse slettes oplysningerne hos mig og vores databehandler.


Videregivelse

Jeg benytter mig af MailChimp og Facebook som platforme til at udsende nyhedsbreve fra og til at lave målrettet markedsføring på. MailChimp og Facebook anses derfor som mine databehandlere. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med mig, og de er underlagt streng fortrolighed om disse. Jeg har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på mine vegne. Læs mere om mit overførselsgrundlag under næste punkt.

Frameldelse sker ved at benytte unsubscribe-linket i bunden af nyhedsbrevet i din mail.


Overførsel af oplysninger til 3. lande

Da jeg bruger MailChimp, der er placeret i USA, som platform til udsendelse af nyhedsbreve, overføres dine oplysninger dermed til et land uden for EU/EØS. Jeg kan oplyse, at Facebook og MailChimp er medlem af EU – U.S Privacy Shield-ordningen, og det danner derfor et sikkert grundlaget for min overførsel af personoplysninger såsom mailadresser til MailChimp og/eller Facebook.
Læs mere her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TO6hAAG&status=Active


Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, jeg behandler om dig mv.

Du har ret til at få urigtige oplysninger jeg har om dig slettet eller rettet, jfr. nærmere persondataforordningens artikel 16.

Du har ret til at få slettet eller rettet dine oplysninger hos mig og min databehandler (såfremt jeg har udvekslet oplysningerne med en sådan) jfr. persondataforordningens artikel 17. Denne ret kan du udøve ved at afmelde dig nyhedsbrevet, og jeg sørger for at underrette min databehandler (såfremt jeg har udvekslet oplysningerne med en sådan) om at oplysningerne skal slettes, hvis du framelder dig nyhedsbrevet.

Du har ret til at få begrænset vores behandling af oplysninger om dig jfr. nærmere persondataforordningens artikel 18.

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod min behandling af dine personoplysninger jfr. persondataforordningens artikel 21. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Du har ret til at klage til Datatilsynet over min behandling af personoplysninger. Se www.datatilsynet.dk.